offnews.bgфото: Методи Лалов, личен профил фейсбукОхраната на ДПС депутата Делян Пеевски

...
offnews.bgфото: Методи Лалов, личен профил фейсбукОхраната на ДПС депутата Делян Пеевски
Коментари Харесай

Методи Лалов от младежката организация на Да, България: Получихме заплахи от гардове на Пеевски край хотел Берлин

offnews.bg

фото: Методи Лалов, персонален профил фейсбук

Охраната на Движение за права и свободи депутата Делян Пеевски в хотел Берлин, където се счита, че живее съумелият млад мъж, е заплашвала ръководителя на групата общински съветници от Демократична България Методи Лалов и Деси Николова от младежката организация на Да, България. На младата дама гардовете даже са лишили телефона й.

Това се разбра от обява на Лалов във фейсбук.

Двамата са отишли в региона на хотел Берлин, с цел да снимат по какъв начин камерите, които съгласно тях непозволено записват придвижването на хора и транспортни средства по ул. " Беловодски път " в Бояна. След намесата на Пеевските гардове на мястото е била извикана полиция.

Ето и цялата обява на Методи Лалов в обществената мрежа: 

" С Деси Николова още веднъж посетихме региона на хотел Берлин, само че този път не с цел да пием кафе, а с цел да заснемем камерите, които непозволено записват придвижването на хора и транспортни средства по ул. " Беловодски път ", която е обществена зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел " Берлин ". Какво мислите стана? Намеси се защитата на Пеевски. Телефонът на Деси беше лишен принудително. Получихме и закани, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР